Hjem

WORKSHOP

Test dine clairvoyante evner

Kender du det?

- Du kan fornemme ting, før de sker.

- Du kan mærke stemningen i rummet.

- Du bliver drænet af at være sammen med mange folk. 

- Du elsker alenetid. 


Hvis du genkender noget af ovenstående, vil du helt sikkert have gavn af at prøve min workshop! 

Lørdag d 28. januar 2023 kl 10.30-13.30 kan du teste dine clairvoyante evner. Det foregår på Langhusevej 9 i Roskilde. Der er plads til 8 skønne sjæle, og prisen er kr 399,-. Det inkluderer undervisningsmateriale, kaffe, te, vand, snacks, en kort, clairvoyant læsning udført af mig, samt en krystal, som du får med hjem. 

Vil du med? Så skriv til mig. 

HEALING

CLAIRVOYANCE

STRESSCOACHING


Velkommen! Jeg er glad for, du havnede netop her! Du har nu muligheden for at få healing, clairvoyance og stresscoaching i min klinik i Roskilde vest eller hjemme hos dig (se under priser) 


Booking

Book tid til din behandling her.


Hvilken slags healing tilbydes? 

Min healing er baseret på Reiki-principperne. Men jeg har gjort healingen til min egen ved at gøre den mere intuitiv og kombineret Reiki med krystaller og hjerte-energi. Så hos mig vil du opleve en healing, der bruger lige den energi, du har behov for, uanset om det er maskulin eller feminin, og som justerer dine chakraer, så du føler dig mere centreret og i ét med dig selv.  Hvordan virker healing? 

Jeg kan ikke kurere sygdom med healing. Så er det sagt. Men healingen kan give dig ro til at kunne heale dig selv eller være mere modtagelig overfor konventionel behandling. Der er ikke bivirkninger ved healing, og du kan derfor sagtens bruge det sammen med den konventionelle behandling fra sundhedsvæsnet.  


Healingen arbejder med energier i din krop. Gennem energierne kan jeg finde og rette (hvis muligt) de ubalancer, der måtte være. Jeg har især god erfaring med at lindre stress, tankemylder og angst. Healing kan også have effekt på fysiske smerter. Nogle gange er det nok med en enkelt healing, andre gange skal der flere gange til. Det kommer an på dels, hvor modtagelig du er for healing, og dels hvor kronisk din tilstand er. 


Healing er både for børn og voksne, men er barnet under 15 år, skal jeg bruge forældrenes accept til healing. Clairvoyance

Clairvoyance kan udføres enten i min klinik, på telefonen eller på mail/messenger. Energien er den samme, uanset om vi er i samme rum. 

Jeg stiller ind på din energi og får forskellige beskeder til dig gennem din energi. 

Husk, at clairvoyance er 100% vejledende! Det betyder, at du stadig har dit frie valg til at ændre det, jeg har set. 


Afdødekontakt er en mulighed hos mig - det hjælper, hvis du har en ting med, der har tilhørt den afdøde, du gerne vil i kontakt med. Jeg kan ikke sikre, at det lige er dén afdøde, der kommer igennem (eller om der overhovedet kommer nogen), for ånderne kommer kun, hvis de ønsker. 


Du kan også booke husrensning, som jeg kan gøre hjemmefra eller hjemme hos dig. Der kommer kørselstillæg på, hvis jeg skal køre hjem til dig. Se under priser. 


Venindeaften

Har du lyst at få clairvoyance/healing i dit eget hjem i forbindelse med en venindeaften, så book mig til dette. Der er også mulighed for, at jeg kan tage en zoneterapeut med, som jeg arbejder sammen med. 

Stresscoaching 

Jeg er certificeret stresscoach fra Bjarne Toftegård og tilbyder derfor stresscoaching. Det kan ikke bookes online, da konceptet er anderledes end healing og clairvoyance.

Du vil få 7 samtaler med mig og nogle lektier undervejs, som du skal lave som en del af dit forløb. Der er også en bog, du skal købe. 

Er du stresset, så ring til mig. Så finder vi sammen ud af, om et forløb hos mig er det rigtige for dig.

Du kan evt også høre din arbejdsgiver, om de ønsker at betale for dit stresscoachingforløb. 


Booking

Book tid til din behandling her.

Remedier på bestilling

Jeg producerer krystalarmbånd, øreringe og drømmefangere, som du kan bestille til at passe lige til dig! 


Energismykkerne støtter op om det, du har brug for lige nu. Brug smykkerne, så længe du føler for det. Når de ikke "taler til dig" mere, skal de have pause. Jeg hjælper dig med at finde lige dét smykke, du vil have gavn af, eller jeg laver et kun til dig. Der er kun ét smykke med den energi!  PRIS Armbånd 120 kr/stk (+porto 12 kr med PostNord), øreringe 60 kr/stk, par 100 kr.


Drømmefangeren på ca 25 cm laves på bestilling, så den kan passe til dig. Der er små krystaller på, som kodes til at hjælpe dig med det, du har behov for. PRIS 250 kr/stk (inkl fragt). Drømmefangerne kan laves i mindre størrelse - kontakt mig for tilbud på de små drømmefangere.  

armbånd 4
armbånd 3
armbånd 2
armbånd 1
drømmefanger 5
drømmefanger 4
drømmefanger 3
drømmefanger 2
drømmefanger 1